Kvällsvandringar

Sturebyskolans föräldraforum – kvälls-och nattvandring

Tid 21:00-23.30 fredagar och lördagar enligt schema

Här hittar ni schemat!

Syftet med kvälls- och nattvandring är att vara ett vuxet positivt och tryggt inslag för ungdomarna. Därför är det är viktigt att vi rör oss i de områden där ungdomar vistas.

Vi börjar och avslutar kvällen vid tunnelbanan i Stureby.

(det finns västar märkta med föräldraforum. Just nu är västarna ”hemlösa”, tills vi löst placeringen av västarna får man mötas upp vid tunnelbanan)

Man går i grupper om två till tre personer alternativt cyklar tillsammans. Det är inte bra att vara fler i en konstellation.

Efter kvällens slut sammanfattas kvällen kortfattat. Var har man varit och vad har hänt (om det hänt något särskilt). Ungefär hur många ungdomar har man träffat på och pratat med. Lägg upp det på facebookgruppen ”Kvälls- och nattvandring Föräldraforum Sturebyskolan Stockholm”. Gruppen är offentlig.

Telefonnummer bra att ha:

Fältassistenter Enskede/Årsta/Vantör, Gruppnummer:
E-post: faltgruppen-eav@stockholm.se

Statsdelsförvaltningen: 08-508140000
Vid större kriser i området är stadsdelsdirektören Anders Carstorp samordnare för ev insats.

Socialjouren: 08-508 40000
Man kan alltid ringa och rådgöra med dem.

Polisen
AKUT: 112
Övriga ärenden: 11414

SISAB (äger de flesta skolor och förskolor i området) AKUT skadeanmälan, t ex vattenläcka: 0771-133535