Sportloppis 2017

Sporthörnan brukar vara fylld med spekulanter tidigt, så se till att hänga på låset för att lägga beslag på de bästa fynden!

I sporthörnan tar vi emot sportprylar och vinterkläder för försäljning på kommission.

Du som lämnar in prissätter sakerna och får sen tillbaka 60 % av försäljningspriset, resterande 40 % går till de arrangerande klasserna.
Det går givetvis bra att skänka sakerna också!

Hur går det till

Prissätt dina varor hemma och fäst prislappen ordentligt med tejp, säkerhetsnål eller liknande. Knyt ihop skor, handskar etc. så att de inte ”tappar bort varandra”. Vi tar inte ansvar för omärkta prylar.

När du lämnar in sakerna får du ett kvitto. Vi ser helst att du anger ett swishnummer vid inlämningen så att du snabbt och enkelt kan få dina pengar. Om du inte har swish kan vi sätta in pengarna på ett vid inlämningen angivet konto eller betala ut dem kontant (i detta fall måste du visa upp inlämningskvittot). Vid inlämning av skidutrustning och annat som överstiger ett värde av 500 kr vill vi att du uppger personnummer genom att visa legitimation.

Efter klockan 15.00 på söndagen rear vi ut det som är kvar. När du lämnar in kan du ange ett lägsta pris du kan acceptera om dina saker inte blivit sålda innan dess. Det som inte blivit sålt och som du vill ha tillbaka ska hämtas ut senast kl. 16.00.
Det som är kvar efter det skänker vi vidare till en välgörenhetsorganisation.

Inlämning lördag 2/12 kl 11.00–13.00 och söndag 3/12  kl 09.00-10.00

Inlämning sker vid sporthörnan på läktarn i aulan.

Utlämning söndag 3/12 kl 15.30–16.00

Utlämning av pengar och osålda varor sker efter julmarknadens stängning, i aulans övre plan. Då kommer du tillbaka och eventuella hämtar pengar/osålda varor. Observera att pengar och osålda sport- och musikartiklar som inte hämtas vid julmarknadens stängning – dock senast 16.00 – skänker vi vidare till en välgörenhetsorganisation.

Info

Om det är något du undrar över vänligen kontakta emma_sundstrom@yahoo.se