Julmarknad

Julmarknad i Sturebyskolan, den 1a advent

2017 års julmarknad den 3 december är avslutad ! TACK till alla som bidrog till en fantastiskt dag

Här fanns Café för fika och smörgåsar, loppis och sporthörna, marknadsbord med hantverk, julkransar och godis, lotterier och bokcafé med begagnade böcker. Roliga aktiviteter för barnen såsom ansiktsmålning, fiskdamm, pysselhörna, Rubiks kubmästare mm.

Den som ville (t.ex. andra klasser än 5:or och 8:or), kunde hyra plats för egen försäljning utanför entrén.
Även lokala företag och föreningar fanns på plats för att sälja sina produkter eller visa upp sina verksamheter.

På julmarknaden 2017  träffade du bland annat CraftKittens, By Phia, Cinne design & inredning, Gorilla Popcorn,  Popcornakuten, Garnadiset, Stureby SK, Pillowmine, Hildings veganska, Tostan

Till vår hjälp hade vi företag i vårt närområde som stödde oss genom bidrag eller lotterivinster.
Särskilt tack till  Svedmyra hälso och skönhetsvård, Ica BEA, ITRIM, Mäklarhuset, Laserdome, Målarmästarn´s Färgbutik, Stureby Villaägarförening  och Svensk Direktreklam.

Hur blir det i år? Är du intresserad av en marknadsplats eller att hjälpa till? Kontakta info@ffsturebyskolan.se

Vinsten från Julmarknaden delas mellan de aktiva klasserna, 2017  åtta stycken. Vinstens storlek är helt beroende av allas gemensamma engagemang. Den blir helt enkelt vad vi gör den till och klasserna försöker att hålla utgifterna nere genom att alla skänker det som säljs och behövs på marknaden.

Vill du hjälpa oss?

Baka, rensa förråden och bidra med gåvor. Har du kontakter till företag som vill visa sig på Julmarknaden eller kan skänka vinster så hör av dig. Kontakta info@ffsturebyskolan.se

Ska du arrangera 2018 års julmarknad? Här finns tips

Enligt tradition finns följande stationer som arrangörena ordnar

• Sporthörnan där du kan sälja din gamla sportutrustning mot provision
  • Hantverk, julgodis och delikatesser
  • Loppis
  • Aktiviteter för barn
  • Café i aulan och ett bopkcafé på läktaren
  • Lotteri/Fiskdamm och Chokladhjul

Inlämningstider brukar vara:
Lördag före första advent kl. 11.00-13.00
Sporthörnan, loppis, café, hantverk, godis, delikatesser, lotteri, kreativa aktiviteter.

Söndag första advent kl. 09.00 -10.00
Endast bakverk till caféet och till försäljning.

Julmarknadsgruppen inom Föräldraforum info@ffsturebyskolan.se