Julmarknad 2017

Julmarknad i Sturebyskolan, den 1a advent

Välkommen den 3 december 2017 kl 11.00-15.30

Här finns Café för fika och smörgåsar, loppis och sporthörna, marknadsbord med hantverk, julkransar och godis, lotterier och bokcafé med begagnade böcker. Roliga aktiviteter för barnen såsom ansiktsmålning, fiskdamm, pysselhörna mm.

Den som vill (t.ex. andra klasser än 5:or och 8:or), kan hyra plats för egen försäljning utanför entrén.
Även lokala företag och föreningar är välkomna att hyra bord för att sälja sina produkter eller visa upp sina verksamheter.

På julmarknaden i år träffar du bland annat CraftKittens, By Phia, Cinne design & inredning, Gorilla Popcorn,  Popcornakuten, Garnadiset, Stureby SK, Pillowmine, Hildings veganska, Tostan.
Är du intresserad av en marknadsplats? Kontakta julmarknad@ffsturebyskolan.se

Vinsten från Julmarknaden delas mellan de aktiva klasserna, i år åtta stycken. Vinstens storlek är helt beroende av allas gemensamma engagemang. Den blir helt enkelt vad vi gör den till och klasserna försöker att hålla utgifterna nere genom att alla skänker det som säljs och behövs på marknaden.

Vill du hjälpa oss?

Baka, rensa förråden och bidra med gåvor. Har du kontakter till företag som vill visa sig på Julmarknaden eller kan skänka vinster så hör av dig.

Inlämningstider:
Lördag 2/12 kl. 11.00-13.00
Sporthörnan, loppis, café, hantverk, godis, delikatesser, lotteri, kreativa aktiviteter.

Söndag 3/12 kl. 09.00 -10.00
Endast bakverk till caféet och till försäljning.

Läs mer om

Till vår hjälp har vi också företag i vårt närområde som stödjer oss genom bidrag eller lotterivinster.
I år vill vi stort tacka: Svedmyra hälso och skönhetsvård, Ica BEA, ITRIM, Mäklarhuset, Laserdome, Målarmästarn´s Färgbutik, Stureby Villaägarförening  och Svensk Direktreklam.

Julmarknadsgruppen julmarknad@ffsturebyskolan.se