Julmarknad 2018

Julmarknad i Sturebyskolan, den 1a advent

Välkomna på Julmarknad i Sturebyskolan, den 1a advent, 2018 års årliga festlighet äger rum söndag den 2 december!

Här finns Café för fika och smörgåsar, loppis och sporthörna, marknadsbord med hantverk, julkransar och godis, lotterier och bokcafé med begagnade böcker. Roliga aktiviteter för barnen såsom ansiktsmålning, fiskdamm, pysselhörna mm.

Den som ville (t.ex. andra klasser än 5:or och 8:or), kunde hyra plats för egen försäljning utanför entrén.

Även lokala företag och föreningar fanns på plats för att sälja sina produkter eller visa upp sina verksamheter.

På julmarknaden 2018 träffar du bland annat Cinne design & inredning, Popcornakuten, Garnadiset, Stureby SK, Pillowmine, Hildings veganska, Tostan.

Till vår hjälp har vi företag i vårt närområde som stöttar oss genom bidrag eller lotterivinster.

Hur blir det i år? Är du intresserad av en marknadsplats eller att hjälpa till? Kontakta julmarknad@ffsturebyskolan.se

Vinsten från Julmarknaden delas mellan de aktiva klasserna, 2018  åtta stycken. Vinstens storlek är helt beroende av allas gemensamma engagemang. Den blir helt enkelt vad vi gör den till och klasserna försöker att hålla utgifterna nere genom att alla skänker det som säljs och behövs på marknaden.

Vill du hjälpa oss?
Baka, rensa förråden och bidra med gåvor. Har du kontakter till företag som vill visa sig på Julmarknaden eller kan skänka vinster så hör av dig. Kontakta julmarknad@ffsturebyskolan.se

Inlämningstider brukar vara:
Lördag före första advent kl. 11.00-13.00
Sporthörnan, loppis, café, hantverk, godis, delikatesser, lotteri, kreativa aktiviteter.

Söndag första advent kl. 09.00 -10.00
Endast bakverk till caféet och till försäljning.