Cykeldagen 2017

Välkomna till Cykeldagen Stureby – lokal folkfest med cykeln i centrum!
Dagen kommer bjuda på massa spännande aktiviteter, för stora och små:

Cykelförsäljning

Sälj din gamla cykel eller fynda en ny. Även sparkcykel, trehjuling, inlines och cykeltillbehör. Provisionsförsäljning 20%. Inlämning mellan kl. 10–11, hämta osålda prylar mellan 15:00-15.30. Det går bra att skänka cykel & tillbehör med, lämna in samma tid, ingen föranmälan.

Cykelfärdighet

Spännande banor som testar balans och uthållighet. Cykla och inspireras av Lastcyklar!

Cykelverkstad

Grattis utbildning och säkerhetskontroll av barnens cyklar av Bonne Mecanique.

Cykelskola

Chans att lära sig trafikregler, vägmärken och vilka faror som lurar runt kröken. Men också varför det är så härligt att cykla. Sthlmbike finns på plats med lärare, cyklar och hjälm och ger inspirerande lektioner.

Cykelsmoothie

Cykla fram en smoothie på en specialdesignad cykel!

Loppis

Det går att hyra en loppisplats för 150 kr per 2×2 meter. Ta med eget bord, ingen försäljning av något som går att äta eller dricka är tillåtet. Lossning & lastning sker från Ekbackens parkering, loppisplatsen är på anvisad plats längs gången mellan Ekbacken och Torpet. Skicka ett mail till cykeldag@ffsturebyskolan.se för att boka din plats, senast den 5:e maj.

BMX show

En fantastisk uppvisning klockan 12.00 och 14.00.

Café

Smörgåsar & hembakt fikabröd säljs från ”Kulgården” (mellan Ladan & Vitan) och vid Loppisborden (Skolgården/Torpet). Självklart sockervadd & popcorn vid bollplanket på skolgården.

Fiskdamm

Den uppskattade fiskdammen är fylld till bristningsgränsen, med garanterat napp varje gång.

Lotterier

Lotterier med kanonfina priser.

Överskott & gåvor

Inlämnade gåvor (prylar, cyklar etc..) till cykelförsäljningen som blir över skänks vidare till dagverksamheten i Skarpnäck en organisation som förädlar detta.

Cykeldagen Situationsplan 2016

Ett arrangemang av Föräldraforum vid Sturebyskolan som syftar till att öka trafiksäkerheten runt skolan, informera om cykelsäkerhet och bidra till att barnen i de arrangerade klasserna (2:or) får in pengar till sina klassresor.

Josephine Le Pluart (2A, sammankallande)

Generella frågor, skicka till cykeldag@ffsturebyskolan.se

0 comments on “Cykeldagen 2017
1 Pings/Trashbacks för "Cykeldagen 2017"