Dag: 20 mars, 2015

Som pappa till elev i Sturebyskolan blir jag arg, ledsen och upprörd

Som pappa till XXX i Sturebyskolan blir jag arg, ledsen och upprörd över att ”NÅGON” kör över rektor, lärare, föräldraforum, föräldrar och elever.

Taggar:

Vi som förälder till CI-barn är oroade av Utbildningsförvaltningens förslag

Vi är, precis som alla andra, mycket oroade över den information som kommer från Utbildningsförvaltningen och deras förslag (vi får väl välja att se det som ett förslag ännu så länge) kring Sturebyskolan.

Taggar: ,

Skolborgarrådet Olle Burell besöker Sturebyskolan den 30 mars

Skolborgarrådet Olle Burell (S) kommer att besöka Sturebyskolan den 30 mars för att bilda sig en uppfattning om skolans situation. Han är speciellt intresserad av arbetet med barn i behov av särskilt stöd och kommer, förutom skolledningen, att träffa specialpedagoger,

Taggar:

Barnplantorna ger stöd åt föräldrar vid kontakter med utbildningsförvaltningen

Barnplantorna är en riksorganisation för föräldrar till barn med cochleaimplantat (CI) och barn med hörapparat.

Taggar: , ,